GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND & BELGIË!

Vinyl vloer kopen

Click PVC / Vinyl vloeren

Professioneel laten leggen? Bekijk binnen de legservice naar ‘Click PVC vloeren’.

Normale PVC / Vinyl vloeren

Professioneel laten leggen? Bekijk binnen de legservice naar ‘PVC Dry Back vloeren’. 

Vinyl vloer kopen bij Vinylvloer.nl

Op zoek naar een nieuwe Vinyl vloer? Bij Vinylvloer.nl kunt u eenvoudig een Vinyl/PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een vinyl vloer vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een vinyl vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee.

Vinyl vloer kopen

Vinylvloer.nl heeft een ruim assortiment vinyl vloeren in verschillende designs. Een vinyl vloer wordt ook wel een PVC of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een vinyl vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een vinyl vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast zijn deze vloeren erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende vinyl vloer kopen voor een vriendelijke prijs.

In ons assortiment kunt u ook een Vinyl XCore vloer kopen. Deze techniek brengt het beste van laminaat en vinyl vloeren samen. De vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de constructie bestaat uit een combinatie van een LVT-toplaag op een composiet kern laag. Dit unieke composietmateriaal geeft de vloer een extreme stevigheid en stabiliteit. Andere voordelen van het kopen van een PVC vloer is dat ze goed isoleren en zeer makkelijk schoon te maken zijn.

Vinyl vloer kopen en bestellen

Makkelijk en snel een vinyl vloer online kopen? Laat u verassen door het aanbod in onze webshop en koop de vinyl vloer die perfect past in uw unieke situatie.

Vinyl vloeren zijn net zo mooi als echte houten vloeren en net zo gemakkelijk te leggen als laminaat. Toch liever uw vinyl vloer door een professional laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Op een afgesproken dag en tijd zal één van onze specialisten bij u thuis aan de slag gaan om uw nieuwe vinyl vloer voor u te leggen. Zo wordt bij het kopen van een vloer de zorgen van het leggen weggenomen!